Word Trek cheats Word Trek answers Ant Word Trek answers Owl Word Trek answers Lion Word Trek answers Pig Word Trek answers Astronaut Word Trek answers Saturn
Good Vibrations 25. svibnja 2016. | Radio 808 – Internet Radio

Good Vibrations 25. svibnja 2016.

00

  Riječki interventno-subverzivni i fiskalno desno orijentirani One Piece Puzzle (OPP) koncertom u Vintage Industrial Baru u Zagrebu najavljuju novi album, hvale se novom vrištačicom Anom Balkanom (a.k.a. Maca Šefica…), te novim bas i video masterom Svemirom Travicom koji će se pridružiti Gospodinu T na bubnju i Armageljonu na “gitari” pod dimnom zavjesom i svjetlima pozornice ovog finog koncertnog prostora.

   

   

  PLASTIC KNIVES je zagrebački duo koji koristi cijelu paletu žestokih sastojaka kako bi smiksali svoj koktel electro-rocka. Bubnjevi koji su na momente plesni, a na momente dostižu vrlo kompleksne poliritmične fraze. Gitare koje se oslanjaju na beskompromisni fuzz, ali i cijelu paletu psihodeličnijih efekata. I u konačnici elektronika koja pokriva sve od dubokih synth basseva i oštrih leadova do izmanipuliranih sampleova i hladnih ambijentalnih tekstura.

   

   

  SEVEN MOULDY FIGS (7MF) je alter-rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od trećeg mjeseca 2013. godine. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo eksperimentalnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara) i Lucijom (gitara i vokal).

   

   

  Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 45 kuna.

   

   

  Vintage Industrial Bar