Word Trek Word Trek answers Amoeba Word Trek answers Dinosaur Word Trek answers Panda Word Trek answers Pig Word Trek answers Astronaut Word Trek answers Pandora
Noel Gallagher’s High Flying Birds | Radio 808 – Internet Radio

Noel Gallagher’s High Flying Birds

00

  Autor najvećih britanskih hit singlova iz ’90-ih, koji su grupi Oasis donijeli svjetsku slavu, stiže na svoj prvi hrvatski nastup. Noel Gallagher praćen svojim bendom High Flying Birds 16. kolovoza održat će ekskluzivan koncert u cijeloj regiji, a dogodit će se na zagrebačkoj Šalati. Kako kažu iz LAA-a, organizatora koncerta, razgovori o dolasku trajali su dugo, ali su se uspješno priveli kraju jer je sam Gallagher izričito htio nastupati u Hrvatskoj.

   

   

  Poslije raspada Oasisa 2009. godine stariji brat Gallagher se posvetio solo projektima, a bend High Flying Birds formirao je dvije godine kasnije od članova The Zutons i The Lemon Trees te glazbenika s kojima je dotad već surađivao. Do sada je objavio dva solo album, “Noel Gallagher’s High Flying Birds” i “Chasing Yesterday”, dok je s matičnim bendom objavio sedam albuma. Na koncertima uz svoje stvari svira naravno i Oasis klasike stoga će ovo mnogima biti prava prilika sresti se uživo s “Wonderwallom”, “Live Forever”, “Whatever”, “Don’t Look Back In Anger”, “Rock’n’Roll Star”, “Some Might Say”, “Champagne Supernova” ili “Supersonic”.

   

   

  Prodaja ulaznica počinje u utorak 12. travnja, te će do kraja mjeseca iznositi 170 kuna, a od 1. svibnja do 15. kolovoza ulaznice će koštati 190 kuna, dok će na dan koncerta biti 220 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica, te u glazbenoj knjižari Rockmark u Zagrebu).