Ubrzani razvoj novih komunikacija, intenzivne umreženosti i neslućenih mogućnosti ne daje nam na izbor do da se svim svojim kreativnim bićem bacimo u #strujanje i istražujemo budućnost.

one bite's not enough though its a good way to startNovo doba zahtijeva i promjenu pristupa marketinškoj komunikaciji, jer šteta bi bila ne iskoristiti ponuđene kanale. Svaki je od tih kanala mikro svijet za sebe sa svojim dinamičnim pravilima i vlastitim životom. Paralelnim postojanjem na svim ravnima Radio808 dostavlja informaciju o vašem proizvodu, usluzi, brandu ili eventu upravo onima koji su za nju zainteresirani, ne spamajući ostale.

A sve to podvučeno zajedničkim kanalom koji je jedini jednosmjeran, pomno izabranom i prezentiranom glazbom i svime što je povezano uz nju.

Twitter, Facebook, Instagram, … i #strujanje808 u kojim god kombinacijama sami odredite.

I gostovanja po klubovima, i emitiranje iz svih terenskih situacija … uvijek oko glazbe i one atmosfere koju ona može ponijeti i iz koje nastaje.

Budite dio ekipe koja će nastaviti odškrinjati sva nova vrata koja im se nađu na putu. Jer nema drugamo nego naprijed.

Awesome Nula Awesome

Kontaktirajte nas za detaljniju prezentaciju trenutno korištenih modela i/ili razgovor o nekom novom mixu najboljih mogućih kanala. Svakom se brandu pristupa na način koji je za njega optimalan. Provjerite i zajedno ćemo odsurfati pod samom krestom vala, jer … imamo li luksuz izbora?

Kontakt mail: marketing@radio808.com

Download cjenika marketinških usluga u PDF formatu

Download općih uvjeta poslovanja u PDF formatu