“VRUĆA ROBA” U GRADU – LMF FESTIVAL

LMF festival nikad nije bio spektakularniji!!

 

 

Ovogodišnje izdanje najvećeg zagrebačkog open-air festivala može se pohvaliti impozantnim line-upom, brojnim festivalskim doživljajima te interaktivnim sadržajima, koji će oduševiti posjetitelje iz cijelog svijeta. Naime, ove će se godine, od 15. do 17. lipnja 2023. na zagrebačkom Jarunu, za sve ljubitelje elektronske glazbe i jedinstvenog festivalskog ugođaja, odviti događaj s više od 70 DJ-eva na čak četiri megapozornice: main, techno, city i r’n’b stageu. Iako je Let The Music Be Free (LMF) jedan od najmlađih hrvatskih festivala, ovogodišnji lineup s mnogim svjetskim zvijezdama potvrdio je da je i jedan od najtraženijih.

Isplanirajte već sad još jedan produženi vikend u lipnju, a u četvrtak, 15. lipnja rezervirajte izlazak za zvijezde poput Above&Beyond, Adama Beyera, Artbata, Manuela De La Marea, Phila&Dereka iz Cerclea, Stana Koleva i Technasiju. I mi imamo svoje predstavnike/”konje za utrku” :)) Tako na City stageu uz Antonija Žužu, Boška, Vesnu G, El Maara i  Zha Ju nastupaju naši E-Base i Sicko Disko!

U petak, 16. lipnja ne propustite Claptonea, Dombreskyja, Johna Summita i Sonnyja Foderu. U Techno šumi očekujte DJ Jocka, Insolate i Mladena Tomića. Još će se tu naći, također naša DJ Rea sa ZemboLatifom u live actu!

U subotu posljednjeg dana LMF festivala ne propustite Argyja, Anfisu Letyago, Camelphata, Fidelesa, Freda Lenixa i Metodija Hristova. Mnogi željno iščekuju grčku senzaciju, Argyja.

 

 

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog trodnevnog spektakla s više od 25.000 posjetitelja, LMF festival i ove će godine prodrmati hrvatsku metropolu te okupiti istinske zaljubljenike elektronske glazbe, koji sada mogu nabaviti jednodnevne ulaznice za ovaj najveći open-air festival u Zagrebu na ovome linku:

https://lmffestival.com/tickets/