Upiši eCommerce Akademiju po posebnoj cijeni

Sponzorirani članak:

U životu, kao i u nogometu – propuštene prilike skupo se plaćaju!

I zato iskoristi životnu priliku – i pobjedi u tržišnoj utakmici!
Upiši eCommerce Akademiju, prvu, pravu i potpunu edukaciju o planiranju, vođenju i razvoju uspješne online trgovine! eCommerce Akademija prva ja na Balkanu koja nudi mentorstvo s 8 profesionalaca iz svijeta online prodaje i marketinga, održava se dva puta godišnje, na proljeće i u jesen od 2017. godine a do ove 2023. održana je 11 puta. Kroz edukaciju i akademiju je prošlo preko 200 zadovoljnih polaznika.
Akademija se sastoji od 8 modula prilagođenih apsolutnim početnicima, dok u isto vrijeme nudi iskustva iz prakse koja mogu pomoći i iskusnim online trgovcima. Edukacije se održavaju u Sky Office Toweru u Rudešu u Zagrebu po cijeni pojedinačnog modula od 200 €, dok cijena za svih 8 modula iznosi 1140 €. Po završetku akademije dobivaš certifikat za eCommerce Specialistu. Jedini uvjet je da riješiš sve ispite uz minimalno 60 % točnih odgovora. Prava sitnica! Također, svi polaznici, pa tako i ti dobivaš snimke sa svih predavanja na CRO Commerce 2022 konferenciji i besplatan “Get ready” hosting paket njihovog partnera Plus.hr.

Uz to, u ovoj posebnoj prilici, bilo da si apsolutni početnik ili iskusni online igrač, ukliži u program Radija 808, načuli uši! pa kad ti nabacimo čarobnu riječ, zakucaj ju u naš info@radio808.com i osvoji promo kod za 30% popusta pri plaćanju eCommerce edukacije – samo 798 eura!
Saznaj više na stranici eCommerce Akademije ili web staranici Radija 808.

Radio 808, eCommerce Hrvatska…i ti – samo pobjednici se pamte!