Projekt PRati moj đir donosi novi pristup promociji kulturnih događaja

U organizaciji Lee Brune Šuker 8.2. će se u Petom kupeu odviti ‘PRati moj đir’ , jedinstveni događaj koji spaja mlade organizatore projekata u kulturi i novinare iz minimalno šest medija, na način i u formatu speeed datea kada će kulturnjaci dobiti priliku predstaviti medijima svoje projekte. 

“Izuzetno mi je drago što imamo velik odaziv medija, njihov angažman i podršku. To je potvrda da je ovakav tip inicijative zaista nešto što nedostaje na kulturnoj sceni u smislu njene promocije. Jedva čekam vidjeti raznolike projekte koji će se prijaviti i vjerujem da će ‘PRati moj đir’ pokrenuti odličnu praksu povezivanja te da će novinari nastaviti samostalno pratiti prijavljene projekte”, govori nam Lea

Ovo nije dejt nakon kojeg će prezentacija ostati samo zamijećena. Štoviše, svaki novinar će odabrati projekt koji mu se sviđa i o kojem želi izvještavati na svom radiju ili portalu u dva medijska vala do kolovoza 2024. godine. ‘PRati moj đir’ ne samo da mijenja igru promocije kulturnih projekata, već i otvara vrata za networking među mladim organizatorima i važno povezivanje s medijima, što će, uvjereni smo, potaknuti nove projekte i njihovu medijsku vidljivost. 

‘PRati moj đir’, osim postavljanja temelja za dugoročnu suradnju, pridonosi rastu kulturne participacije, podržava mlade organizatore i donosi svježu perspektivu daleko preko uobičajenih granica. Prijave za organizatore su otvorene i svi smjerovi umjetnosti su dobrodošli!

Organizatori, razgovarat ćete s novinarima iz sljedećih medija: Radio 808 (osim čvenka s njim na speed dateu, naš Dubravko Jagatić će također i kroz svoju emisiju Reality Check PRatiti moj đir), 24 sata, glazba.hr, Journal, Jutarnji list i srednja.hr. 

Uz prijavu, samo su dva važna uvjeta: kao organizatori morate imati do 33 godine i projekt se mora održavati na području Republike Hrvatske. Prijaviti se možete slanjem maila na lea@dobardir.com a mail mora sadržavati kratak opis projekta i predviđeno vrijeme održavanja.

Iste večeri na pozornicu izlijeću dva benda koji su u prošlih godinu dana odjeknuli u medijima. Hint: jedan od njih uskoro ima koncert u Areni Zagreb. Objavu bendova i početak prodaje ulaznica za koncert očekujte 23.12. a do tada – PRati moj đir i Reality Check!